Fogyókúrázás nélkül is fogyhatsz ezzel a módszerrel.

Ne egyél 7 után

Az egyik legjobb módja, hogy elkerüljük a hízást, ha 7 után egyáltalán nem eszel semmit. Az ilyenkor cbevitt tápanyag raktározódik el legbiztosabban.

Igyál sok vizet

A víz nemcsak javítja a bőr minőségét, és eltelít, de hidratálja a belső szerveket, javítva ezzel azok működését, és anyagcseréjét.

Eleget aludj

Ha nem alszol eleget, a szervezet kétségbeesetten igényli a több kalóriát, ez egy hamis jelzés. Ezen kívül a raktározás is erősebb lesz.

Ne igyál alkoholt

Ha csak az alkoholról lemondasz, de ugyanannyit eszel, mint korábban, jelentős súlyvesztést tapasztalsz. Az alkohol felborítja a vízháztartást, lefoglalja a májat, amit zsírbontásra szeretnél használni inkább. Ennyiről lemondhatsz, hogy jobban nézz ki.

Egészségesen rágcsálj

Az étkezések közötti rágcsálnivalókat le kell cserélni magvakra, gyümölcsökre. Nyugodtan ebédelhetsz akár csülköt, de a délutáni csipszet felejtsd el.

Egyél egy tojást vagy joghurtot reggelire

Tojás vagy joghurt vagy más fehérje reggelire olyan folyamatokat indít el, amelyektől egész nap kevésbé leszel éhes, mintha szénhidráttal kezdenéd a napot.

Sétálj

A D-vitamin fogyaszt. Még a téli nap is ad valamennyi D-vitamint, ha naponta 10-20 percet a szabadban vagy, nemcsak a négy fal között meg az autóban, soványabb leszel. A mozgás terén sem kell nagy dolgokra gondolni. Ha napi egyszer nem liftezel, hanem felmész a lépcsőn, vagy egy buszmegállóval hamarabb szállsz le, már az is meglátszik pár nap alatt a súlyodon.

Plusz egy tanács: pár napon keresztül írd le, mit eszel

Írj le mindent, amit fogyasztasz a nap folyamán. Kutatások kimutatták, hogy azok, akik nyilvántartást vezetnek arról, mit esznek, nagyobb valószínűséggel fogynak, mint azok, akik nem.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!