Ha ezt betartod, Te is elfelejtheted egy életre.

Egy 97 éves nagymama elmondta, hogy mi a titka annak, amivel fiatalabb korában eltüntette a narancsbőrét. Fontos tudni, hogy az ő korukban még a narancsbőr is másabb volt. A ma a zsír a cukroktól rakódik le, míg a régen a zsír a zsíros ételek miatt rakódott le. A kétféle zsír teljesen más, ugyanis a szervezet könnyebben szabadul meg a zsíros ételekből lerakódottól.

Itt van a 97 éves néni egy napja, ami segíthet, ha Te is szeretnél cellulitis nélkül élni. Minden reggel éhgyomorra gyógyteát ivott koriander, menta, kakukkfű, körömvirág, csalán és csipkebogyó keverékéből. Ezután egy órán keresztül várt, és utána fogyasztotta el a reggelijét.
Reggelire  gyümölcsöt vagy túrós pirítóst evett. Erre megint egy forró teát ivott, ami kitágította az artériákat és izzadást idézett elő, ami levezette a felesleges hőt a szervezetből, és a test lehűtötte magát.

Ebédre pörköltet készített abból ami éppen otthon volt. Kevés fűszert használt, de a petrezselyem, menta, kakukkfű, bazsalikom, rozmaring és a só nem hiányozhatott a polcáról. A zöldséget és gyümölcsöt csak olyat fogyasztott, amit a saját kertjében termelt.
Tejet nem sokat ivott, inkább írót. Imádta a házi túrót, a sajtot és a vajat. Húst is evett, de gyakran böjtölt. És persze minden nap mozgott, mert a kertben és a ház körül volt elég tennivaló.

Ha ezeket betartod, örökre elfelejtheted a narancsbőrt...

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!