Igaz történet egy emberről, aki legyőzte a rákot, és ma is egészséges.

Az alábbi cikk nem csak egy utat mutat a rákból való kigyógyuláshoz,...

Vernon Johnstonnál prosztatarákot diagnosztizáltak, így orvosai azt tanácsolták, hogy kezdje el a kemoterápiás kezelést, ami majd elpusztítja a rákos sejteket. Gyakran előfordul, hogy a kemoterápia csak késlelteti az elkerülhetetlent, miközben rohamosan rontja az immunrendszert állapotát. Vernon is beállt a sorba és hagyta, hogy kemoterápiával kezeljék, majd rövid időn belül rosszabbul érezte magát. Teste megváltozott, fizikai állapota gyengült, és egyre inkább érezte, hogy minden kezelés után gyengébb. nem tapasztalt semmiféle gyógyulást!

Ekkor Vernon úgy döntött, saját kézbe veszi a dolgok irányítását, élete megmentését. Egy olyan kombinációt alkalmazott, amelyet a már rég elhunyt nagyapjától hallott, aminek célja a test lúgosítása volt.

Az alábbi receptet alkalmazta: 1 teáskanál szódabikarbóna, 250 ml juharszirup. Alaposan összekeverte, és 6 napig használta a keveréket, majd tartott 6 nap szünetet,és folytatta előröl a kúrát. Hatszor ismételte meg, ami elegendő idő volt ahhoz, hogy teljesen meggyógyuljon. Reggel éhgyomorra és lefekvés előtt fogyasztott egy-egy evőkanállal.

Ma is él, és egészséges. Gyógyulása után nagyon sokan léptek vele kapcsolatba és kérték tőle a gyógyulás receptjét. Az orvosok pedig döbbenten állnak a tény előtt, miszerint 2 egyszerű összetevő felülmúlta a orvostudomány erejét, és legyőzte a rákot.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!