Orosz és kínai orvosok, természetgyógyászok előszeretettel alkalmazzák ezt a módszert.

Ha fáj egy testrészünk, több rétegben (5-7) tekerjük be alufóliával. Rögzítsük őket egy ragasztószalaggal. Ha ez a lábunkon van, húzzunk rá zoknit (legjobb a gyapjú) de egyéb testrésznél is fontos, hogy természetes anyagú ruhaneművel fedjük le. A kéznél pl. egy pamut vagy gyapjú kesztyű. FONTOS! Véletlenül se legyen műszálas ez a fedés!

A fóliázást legalább 1 órán keresztül hagyjuk fenn, majd tartsunk 2 óra szünetet. Utána újra tekerjük be. Tapasztalni fogjuk a változást!

Az alumínium fólia segít, hogy a testünkben áramló bioaktív energiák visszataláljanak oda, ahol a fájdalom forrása van, és kifejthessék gyógyhatásukat.

Orosz és kínai orvosok, természetgyógyászok előszeretettel alkalmazzák ezt a módszert. Ők 10–12 napos kúrát javasolnak, utána 2 hetes szünetet kell tartani, majd ha szükséges, újra meg lehet ismételni.

A tapasztalatok szerint a módszerrel megszabadulhatunk a nyaki izületi, hát-, térd-, sarok-, vagy reumás fájásoktól. A műtét utáni heg is gyorsabban és szebben gyógyul.

A gyógyulási folyamat a speciális energiaforrások felhasználásának függvényében történik. A testünkben lévő őssejtek folyamatosan reakcióba vannak a Föld mágneses mezejével, amely sok esetben megakadályozza, hogy a bioenergiák eljussanak az őssejtekhez. Ebben segít a fólia tekercselés.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!