Tanuld meg jól, ha stresszes az életed!

A stressz nem hagy a munkádban fejlődni, sosem leszel miatta igazán kipihent és a magánéletedre is negatív hatással van. Kikapcsolni tudni kell, ehhez pedig elég segítségül hívni ezt az ősi japán módszert, amely megtanít, hogyan tudod magadtól kiiktatni a stresszt!

Az ősi japán természetgyógyász tanok szerint, kezünk minden ujja egy-egy érzelemért felelős központot takar.

 

Nagyujj: aggodalmaskodás

Segít harcolni az aggodalmaskodás és az idegeskedés ellen.

Mutatóujj: félelem

Legyőzi a félelmet.

Középső ujj: neheztelés

Segít, hogy kordában tudd tartani a haragot.

Gyűrűsujj: szomorúság

Nem csak a depresszió és a szomorúság ellen küzd, hanem segít a jó döntések meghozatalában is.

Kisujj: erőfeszítés

Nyugtatja a vágyakozást, távol tartja a rossz szándékkal kapcsolatos gondolatokat. Pozitívvá tesz és megtanít valódi erőfeszítéseket hozni.

 

Hogyan működik?

Tested energiáinak harmonizálásához így alkalmazd a módszert: az egyik kezeddel fogd meg a másik kezeden a nagyujjadat és szorítsd enyhén egy percen keresztül, majd nyomd meg a tenyered közepét. Ezután sorban minden ujjal ismételd meg a műveletet: egy percig szorítod, majd elengeded és megnyomod a tenyered közepét.

Már az első alkalom után is érezhetően elárasztja a testedet egyfajta nyugalomhullám, de ha minden nap gyakorolod, nem csak a régi stressz kipucolásában segít, hanem abban is, hogy újak bejöjjenek az életedbe.

Nem hiszed el? Nem is kell, csak próbáld ki három egymást követő napon lefekvés előtt! Utána megváltozik róla a véleményed!

 

Oszd meg te is a barátaiddal!

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!