Szívleld meg a szakértő tanácsait!

A személyiségünkhöz találó színek, a hajunk hossza és még néhány öltözködési praktika sokat segíthet rajtunk, hogy akár 10 évvel fiatalabbnak vagy 10 kilóval kevesebbnek tűnjünk.

Néhány dolog, amivel sokat árthatunk magunknak:

A fekete szín túlzott használata

A fekete önmagában egy elegáns szín, tele stílussal és általában jól is passzol mindenhez. Ezt nem is vitatja senki, viszont az idő múlásával, bőrünk egyre világosabb lesz és a túl sok fekete ruhadarab erős kontrasztot eredményez. Ennek következtében egyre jobban kitűnnek majd a bőr egyenetlenségei, valamint a ráncok. Ha festésre szorul a hajunk, igyekezzünk valami világosabb barna színt választani és ruhatárunkat is a vidámabb színek jellemezzék, és ez által máris legalább 5 évvel fiatalabbnak tűnhetünk.

Nem megfelelő méretű ruhadarabok viselése

Ha testünk hiányosságait nagyobb ruhamérettel próbáljuk leplezni, akkor nagy hibát követünk el. A nagyobb ruhadarabokban még kövérebbnek tűnhetünk.

Hosszú szoknyák viselése

A túl hosszú szoknyák viselése sem oldja meg a problémánkat. Igyekezzünk térdközépig érőt választani.

 melyek sokkal jobban mutatnak és fiatalosabb hatást is keltenek.

Válasszunk megfelelő sarokmagasságú cipőt

Kerüljük a lapos cipőt! Nem kell tűsarkúra gondolni, hanem szolid, pár centis sarokra, ami magasabbnak mutat, és a tartásunkon is javít. Ráadásul a vádli sokkal csinosabb benne, mint egy lapos cipőben.

 
(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!