Mutatjuk miért gazdagok a gazdagok ...

1. Jó ötlet, kreativitás:

Minden gazdag ember egy ötlettel indult el a pályáján. Legyen az bármilyen őrültség elindult, elkezdte és aztán learatta a babérokat. Vedd elő a kreatív énedet, gondolkodj. Légy szemfüles a jó ötletekre! :)

 

 

 

2. Kitartás :

Ha már az ötlet megvan nincs más dolgod mint mindenáron kitartani mellette. Nem gondolnád de ez a fő kulcsa az egésznek. Ha kitartó vagy amellett amit csinálsz, ha belefektetsz annyi energiát amennyit csak tudsz meglesz a gyümölcse egy napon.

 

 

 

3. Gondolkozz úgy mint egy gazdag:

Ha folyton azon agyalsz hogy mire nincs pénzed hogy elkezd, akkor bekerülsz egy spirálba. Egy olyan spirálba amiből nem tudsz kiszabadulni! Edd meg az összes ételt, van, ahol éheznek! Vigyázz a pénzre, nagyon nehéz megkeresni! – ezek azok a gondolatok, amelyek Cardone szerint egyáltalán nem segítik a gazdaggá válást.

 

 

4. Ne kiadj, fektess be!

Aki nem úgy gondolkozik, mint egy gazdag, az rögtön vesz valamit, ha van pénze. Ez butaság.. Fektess be, hagyd hogy a pénzed gyarapodjon és amikor már kellő pénzed lesz akkor azt hasznosíthatod és vehetsz magadnak olyan dolgokat amit szeretnél!

 

 

5. Légy hasznos:

A legtöbb milliomost, multi-milliomost nem csak a pénz ami motiválja, hanem az újítások. A világ jobbá tevése. Lehet furcsán hangzik de ez tényleg így van. Egy világra kiterjedve gondold az ötleteidet! A gazdagok rendszeres adakózóak. Ha oda megy hozzád egy hajléktalan, ne azon agyalj hogy hogy bújj ki előle. 10-20 forintnak is igazán örülnek! Adakozz : menhelynek, szegényeknek,rászorulóknak .....:)♥

 

 

 

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!