Légy vonzóbb, mutasd az ajkad vastagabbnak!

Új őrület dívik a szelfizésben, a csücsörítés! Akik nem tudnák mi a szelfizés, ez egy mobiltelefonnal, vagy webkamerával készült kép önmagunkról, melyet ismerőseinkkel osztunk meg a világhálón. Pszichológusok úgy vélik, hogy ennek a tevékenységnek a túlzásba vitele lelki rendellenességekre utalhat, kóros nárcizmusra, vagy az önbecsülés hiányára, és a lájkok "besöprése" lehet egyszerű tüneti kezelés is.

A túl gyakran szelfizők lehet, hogy a kemény munka, igazi teljesítmény nélkül akarnak sikeressé válni a maguk valóságshow-jában, ami persze nem tarthat örökké – figyelmeztetnek a szakemberek.

Az utóbbi időben megszaporodtak azok a képek, melyeken a fiatal nők, és lányok csücsörítenek, csak találgatni tudunk, hogy miért, de talán a legvalószínűbb, hogy az ajkaikat vastagabbnak szeretnék mutatni. Bizonyára itt is a sztárok húzzák meg a zsinórmértéket, csakhogy a sztárokat ravasz módon fotózzák, és ez az irányzat nem érhető tetten Kim Kardashian, Rihanna esetén, és Angelina Jolienak még különösebben trükközni sem kell.
A jelenség előfutára lehetett az a modellfotózási stílus, melyben a nőket épphogy csak összezárt ajakkal ábrázolták - így vastagítva meg az ajkaik látványát, amit később követett a résnyire szétváló ajak. Ez jelenlegi a különös hóbort olyannyira hódít, hogy már a Mona Lisát is átretusálták ilyen módon, és az egészek fiatal kislányok is ilyen módon pózolnak a kamerák előtt.

► KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! 

 

 



► KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!