Milyen jegybe tartozol?

Az a bizonyos tenyér. Vonalai évszázadok óta árulkodnak életvitelünkről és jövőnkről, arról azonban szinte soha nem esik szó, hogy a tenyér alakja és formája is árulkodó lehet. Méghozzá a jellemünkről súg meg titkokat!

Nézd meg, hogy a te tenyered melyik csoportba tartozik, és olvasd el a hozzátartozó leírást!

1. Föld- rövid ujjak és kicsi szögletes tenyér

Akinek ilyen keze van az nagyon óvatos és megfontolt személyiség, különösen fontos számukra a stabilitás. Kifejezetten dolgos és szorgalmas emberek, mindent megtesznek azért, hogy teljesítsék kötelezettségeiket. Felelősségtudatuk óriási, rendkívül megbízhatóak a munka területén, valamint a családjuk és barátaik számára is stabil pontként szolgálnak. Együtt érzőek, becsületesek és nagyon lojálisak.

2. Tűz – széles, nagy tenyér és rövid ujjak

Aktív és akaratos jellemre enged következtetni ez a kézforma. Makacsok, tudják, mit akarnak, nem riadnak vissza a nagyobb akadályoktól sem, képesek a jég hátán is megélni. Szenvedélyesen élik az életet, és itt nem csak a szerelemre kell gondolni. Imádják hobbijaikat és mindig nyitottak valami újra. Született vezetők és kifejezetten sikerorientáltak. Nehezen bíznak meg az emberekben, de ha valaki közel kerül hozzájuk, élete végéig számíthat rájuk.

3. Levegő – az ujjak és a tenyér hossza megegyezik

Az ilyen típusú embereket a különcség jellemzi. Kivételesen intelligensek, tudásukat a köz javára, szolgálására is használják nem csak saját terveik, céljaik beteljesítéséhez. Modoruk kedélyes, kissé furcsa, olykor önzőnek tűnhetnek, de ez leginkább azért tűnhet így, mert érzelmeiket nehezen fejezik ki. Igazi kakukktojások. Belőlük válik a legtöbb művész, zseni. Mivel érzelmeik megélésével és feldolgozásával hadilábon állnak hajlamosak a depresszív viselkedésre.

4. Víz – hosszú, nyúlánk tenyér és nagyon hosszú ujjak

Ezek az emberek nagyon érzékenyek és romantikusak. Párjaik nagyon szerencsések, hiszen egy életen át képesek tenni szerelmükért és rendületlen éltetik azt. Képzelőerejük fejlettebb másokénál, kreatívak, jó kedélyűek. Kivételes emberismerők, igazságérzetük nagy, ha az igazuk kerül terítékre azért a végsőkig harcolnak, de alapjában véve kerülik a feszültséget és próbálnak mindenkivel jó viszonyt ápolni. Kommunikatívak, mindig mindenkihez van egy jó szavuk.

Nos, magadra ismertél?

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!