Az egészséges élet nem csak a gyümölcsökről és a zöldségekről szól, olykor egy méregtelenítő kúra is sokat segíthet hogy a stresszt és a bacikat kimossuk magunkból.

Hogyan méregtelenítsünk?

Elsősorban : Mi is az a méregtelenítő kúra?

- A méregtelenítő kúrán a méreganyagoktól szabadulhatunk meg, emellett tehermentesítjük az emésztőrendszerünket, feltölthetjük a vitaminraktárainkat és akár 4 kilót is fogyhatunk!

Hogyan csináljuk?

- Víz kúra : Napi 4 liter víz elfogyasztása 3 héten keresztül.Ez hozzájárul az egészséges bőr, emésztőrendszeri gondok eltávolításában. Pattanásokra pedig csodaszer.

- Tea kúra : A csalántea kúra remekül hat a testedre. A benned lévő méreganyagok eltávolításában segít: kiváló vértisztító hatású, segíti a gyomor munkáját, magas C-vitamin-tartalmának köszönhetően pedig élénkít, és immunrendszer erősítő! Ezt maximum3 héten keresztül, reggelente kell innod egy 3dl csészével. Lehet reggeli után, de a leghatásosabb reggeli előtt.

Zsurlótea: A zsurlótea állítólag egyidős a dinoszauruszokkal. Nagyon erős és hatásos tea. Napi 1 csésze 3 héten keresztül, csodákra képes. A spórák ne kerüljenek lehetőleg a teába, a mezei zsurló szárát használd fel az elkészítéskor.

Zöld tea: Napi 2x 1 csésze zöld tea is hasznos. Viszont itt ki kell emelnem azt hogy NEM a cukrozott palackos zöld teára gondolunk, hanem a lefőzöttre. :)

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!