Ezekre lehet még jó...

Még egy indok, ami­ért ér­de­mes új cipőt be­sze­rez­ned! Gyűjtsd az üres do­bo­zo­kat, mert nem­csak szép, de hasz­nos hol­mi­kat ké­szít­hetsz be­lő­lük. Mu­tat­juk a leg­jobb öt­le­te­ket!
Fillérekből ötletes és hasznos dolgokat készíthetsz. Pár hozzávaló, egy kis kézügyesség és szuper átalakuláson megy keresztül egy egyszerű cipősdoboz. 

Piknik kosár
(Fotó: Pinterest)
Egy ilyen kosárral csak fokozhatod a piknik élményét. Béleld ki a dobozt egy szép csomagolópapírral, szalagból készítsd el a füleket, majd ragaszd fel a két oldalára.  Végül masnival, szalaggal, saját ízlésed, kreativitásod szerint dekorálhatod. Rekeszes ceruzatartó (Fotó: Pinterest)
Nemcsak szép, de jól áttekinthető ceruzatartó rekeszt készíthetsz egy üres cipős dobozból és néhány vécépapír gurigából. Vond be a dobozt kívül-belül dekorpapírral, majd helyezd bele a gurigákat jó szorosan egymás mellé, hogy ne mozdulhassanak el. Máris rendszerezheted a ceruzákat, tollakat! Praktikus kosárka (Fotó: Pinterest)
Bájos, rusztikus kosarad lehet fillérekből. Tekerd körbe a doboz külső részét zsineggel, rögzítsd ragasztóval, majd a belsejét ízlésed szerinti vászonnal béleld ki. Fali polc (Fotó: Pinterest)
Bár nagy súlyok tárolására nem alkalmas, azonban szuper dekoráció lehet a falakon néhány cipős dobozból készült ötletes polc. A legolcsóbb látványelem! Használj több különböző méretű dobozt, dekoráld különleges színű és mintájú csomagoló papírral, esetleg fesd le, majd rögzítsd a falra. Kábelrendező (Fotó: Pinterest)
Szüntesd meg az asztalodon a kábelek okozta káoszt! Nemcsak hasznos, de mutatós is!  Vágd ki a kábelek nyílását a doboz mindkét oldalán, majd dekoráld a dobozodat szép papírral. Ne felejtsd el felcímkézni! Tároló
(Fotó: Pinterest)

A legolcsóbb és legegyszerűbb tárolót cipősdobozból készítheted. Gyűjts össze pár azonos méretű dobozt, majd kívül-belül vond be dekorpapírral. Tegyél rá címkét, így később rögtön megtalálod, amit keresel.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!