Hasznos ajándék mindig jól jön, kiváltképp, ha az egészségünkre is jó hatással van. Talán közhely, de mégis igaz: az egészség sosem
megy ki a divatból. A Maria Treben Patikájában számos gyógynövényes ajándékötletet találhatunk, amivel mindenkit megörvendeztethetünk, idősebbeket, fiatalabbakat egyaránt.

 

Maria Treben svédkeserű
A svédkeserűt „életelixírnek” is nevezik. Kiváló immunerősítő, mely akár általános egészségmegőrzésre is alkalmazható, de betegség alatti vagy műtét utáni gyorsabb felépülésnél is nagy szolgálatot tehet. Gyógynövény összetevői ellenőrzött minőségűek, elkészítési módja Maria Treben eredeti receptjén alapul. A világon egyedülálló módon alkoholmentes, melyet egy különleges gyártási technológiával érnek el, így akár cukorbetegek, májbetegek és kisgyermekek is fogyaszthatják. Háromféle kiszerelésben: 200 ml, 500 ml és 1000 ml-es változatban is elérhető.

Maria Treben gyógynövényes kozmetikumok
Treben asszony megfigyelései és feljegyzései alapján válogatott gyógynövényekből készülnek. Számos jótékony hatással bírnak. A körömvirág balzsam száraz, gyulladásra, kipirosodásra hajlamos, érzékeny bőr ápolására kiváló. A svéd gyógyfű balzsam összetevői segítenek a problémás, szennyezett, irritált bőrfelület ápolásában, regenerálásában. Illatanyag, parabén és paraffin mentes.
Az aloe vera balzsam arcra és a test egészének hidratálásra ajánlott. Selymesíti a bőrt, javítja az arcszínt, és véd a napi káros környezeti hatásokkal szemben. Segít megnyugtatni az irritált, gyulladt bőrt. A vadgesztenye gélben található növényi kivonat a vénák állapotát javíthatja, visszeres panaszok esetén hozhat enyhülést.
A Maria Treben gyógynövényes kozmetikumok napi bőrápolásra minden korosztálynak ajánlhatóak. Akár többféle balzsamból válogatva is állíthatunk össze az évszaknak megfelelő ajándékcsomagot szerettünknek.

Maria Treben natúr párnák
A gyógynövénnyel töltött párnák régi hagyománynak számítanak a népi orvoslásban. A gyógynövények illóolaja hosszú ideig megmarad és kifejti jótékony hatását. A Maria Treben Natúrkészítmények Magyarország saját márkás termékei nem csak egészségmegőrzőek, hanem ízléses megjelenésükkel igényes ajándékok lehetnek nemtől és kortól függetlenül. Alvópárnának és díszpárnának egyaránt alkalmasak.

A tönkölypelyvával töltött párna az ízületekre lehet jó hatással. Kovasav tartalmánál fogva csillapíthatja a fájdalmat, fejfájást, görcsöket, jótékonyan hat a gerinc és nyakproblémákra.
A cirbolyafenyővel töltött párna az időjárásra érzékenyeknek kifejezetten ajánlott, mivel felvértezi a szervezetet az időváltozással együtt járó fejfájás és rossz közérzet ellen.
A levendula párna nyugtató és stresszoldó hatású. Alvópárnaként használva elősegítheti a pihentető, mély alvást.
Többféle színű és mintázatú párna közül válogathatunk, kisgyermekeknek akár autós vagy cicás mintázattal is. A 100% pamut vászon huzat levehető és mosható.

A Maria Treben termékeket keresse webáruházunkban:
www.mariatrebenpatikaja.hu

 

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!