Úgy, ahogy egy ember életében, egy magazinnak is fontosak az évfordulók. A Zöld Újság a 15. születésnapjához ért. Ám ez számunkra nem az ünneplés, hanem a tervezés és továbbgondolás  ideje. A tervezést minden esetben megelőzi a helyzetértékelés: hova jutottunk, mit kell továbbvinni, s mit kell a jövőben másképp csinálni.  Milyen erőforrásaink, milyen lehetőségeink vannak, milyenek a külső körülmények, és elsősorban mik az elvárások velünk szemben.

A helyzetértékelést nyugodt körülmények között tudjuk megtenni, hiszen a lap működése stabil – köszönhető ez hirdetőinknek, akik közül többen évtizedes partnereink. És köszönhetjük az Olvasóknak, akik közül sokan az új Zöld Újság  előfizetést teszik ajándékként a családi karácsonyfa alá.

Nem hírportál vagyunk, de folyamatosan szemlézzük a hazai és nemzetközi „zöld” híreket, hogy olvasóink naprakészek lehessenek. Cikkeink az egészség- és környezettudatos szemlélettel élők számára igazán jó feltöltődési lehetőséget nyújtanak, és olyan nyelvezettel íródnak, hogy az bárki számára érthető legyen. 

Sok sikerélményben volt részünk az elmúlt években, de leginkább arra lehetünk büszkék, hogy immár másfél évtizede töretlenül hűek tudunk lenni az induláskor megfogalmazott mottónkhoz, és a Zöld Újság a Felelősséggel gondolkodók lapja tudott maradni.  Túléltük a világgazdasági válságot, lépést tudtunk tartani a technikai fejlődéssel, alkalmazkodtunk a megváltozott olvasói szokásokhoz, hirdetői igényekhez. Sok munkánk van ebben, de örömmel tesszük, hiszen ez a lap számunkra olyan, mintha a gyermekünk lenne. Aki immár szépen felcseperedett, és akire méltán büszkék lehetünk!
Lapunk 15 év után is kézbe vehető, de természetesen ott vagyunk a világhálón, amely nemcsak a lap digitális archívumként működik, de naponta új, csak itt megjelenő tartalmat is szolgáltat.

Kedves Olvasó! Legyen velünk minden nap az interneten és vásárolja meg minden hónapban a Zöld Újságot. Ígérjük, hogy továbbra is olyan dolgokról írunk, ami Önt egészségesebbé teheti, amivel ismereteit bővítheti és a jövő iránt érzett felelősségét elmélyítheti.

Most az ünnepelt ad ajándékot!
Születésnapi akciónk keretében most az  egy éves előfizetés mellé egy másikat adunk ajándékba!
Rendelje meg a Zöld Újságot egy évre 4200 forint helyett 3500 forintért és az előfizetés mellé egy másik egy éves előfizetést kap, mellyel meglepheti rokonát, ismerősét.
A részletekért kérjük hívja szerkesztőségünket a +36 20 366-6500-ás telefonszámon, vagy írjon a [email protected] email címre.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!